x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, despre protestul de la metrou: Coaliția nu știe altceva decât să creeze haos!

PSD, despre protestul de la metrou: Coaliția nu știe altceva decât să creeze haos!

26 Mar 2021   •   11:04
PSD, despre protestul de la metrou: Coaliția nu știe altceva decât să creeze haos!

Social-democrații reacționează la protestul de la metrou și afirmă că „dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranță România nu se afla în haosul actual”: „Coaliția nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina, guvernați sau plecați”.

 

 

„Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranță România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească țapi ispășitori. Nu să guverneze! Nu să găsească soluții! Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovații de serviciu și ca urmare guvernanții au introdus noi restricții aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații afirmă că oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină.

„Actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina! Guvernați sau plecați”, se menționează în finalul postării.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Liderii partidelor coaliției acuză că liderul USLM, Ion Rădoi, fost parlamentar PSD, a declanșat protestul la o zi după ce Metrorex a notificat firma sindicatului care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou să le elibereze până în 2 aprilie.

×
Subiecte în articol: psd protest metrou