x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Guvernul Cîțu și liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală

PSD: Guvernul Cîțu și liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală

02 Aug 2021   •   18:10
PSD: Guvernul Cîțu și liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală

Social-democrații acuză Executivul că primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani: „Guvernul Cîțu și liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală”, transmit cei de la PSD.

„Oficial! Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, transmit social-democrații.

PSD cere adoptarea legii consumatorului vulnerabil în sesiune parlamentară extraordonară.

„Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată. PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. A avut dreptate, încă o dată! Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale- energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”, potrivit comunicatului de presă transmis de PSD.

(sursa: Mediafax)

×