x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD îl acuză de plagiat pe ministrul Economiei

PSD îl acuză de plagiat pe ministrul Economiei

19 Aug 2021   •   12:10
PSD îl acuză de plagiat pe ministrul Economiei

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat că a plagiat ideea PSD când a propus un proiect de OUG prin care va fi legalizat modelul de afaceri „from-farm-to-fork”, de la fermă la furculiță: „Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze”.

„După 8 luni de când este ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu-Iulius-Gavril Năsui s-a gândit să scoată România din impas! Drept urmare, tânăra speranță a propus un proiect de Ordonanță de Urgență prin care va fi legalizat modelul de afaceri (de la fermă la furculiță). Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a știut de unde să copieze aceste idei, adică din programul de guvernare pe agricultură al PSD. Cu un tupeu fantastic, ministrul Năsui vine cu explicații pentru fraieri de parcă i-ar aparține”, afirmă fostul secretar de stat din Ministerul Agricuturii, social-democratul Daniel Botănoiu.

El îi recomandă lui Claudiu Năsui să se documenteze.

„La o simplă căutare pe Google, veți vedea că aceste strategii au fost gândite de cei pe care i-ați hulit și pe care îi tot huliți. Aceste strategii fuseseră preluate și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, chiar la început de mandat. Despre un astfel de model vorbește și europarlamentarul Carmen Avram de ceva timp. Printr-o astfel de propunere nu faceți altceva decât să confirmați că programul de guvernare al PSD este unul bun, comparativ cu al coaliției din care faceți parte... Prea multă literatură și vorbe goale nu dau rezultate, iar oamenii nu pot fi prostiți la infinit, nu-i așa?”, conchide Botănoiu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: psd Claudiu Năsui