x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet

PSD: Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet

18 Noi 2020   •   15:12
PSD: Iohannis șochează - dorește mult succes elevilor fără laptopuri și fără internet

Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale, acuză social-democrații.

„Klaus Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale. Guvernul Său umilește și mamele singure: familiile monoparentale sunt omise din ordonanța ce acordă 75% din salariu părintelui care stă cu copilul. Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise. Pentru părinții lor, va deschide, însă, negreșit școlile ca să le transforme în secții de votare. Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban devenită simbolul cinismului absolut”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Elevului și Studentului. El susține că tinerii au capacitatea de a se adapta rapid oricărui nou mediu și speră că aceștia vor depăși cu bine perioada dificilă în care se află România.

 

×
Subiecte în articol: psd iohannis