x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață

PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață

20 Ian 2021   •   13:19
PSD: Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață
Sursa foto: Lucian Alecu

Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață: sute de mii de bătrâni și copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea, susțin social-democrații.

„Nicușor Dan se poartă fix ca prințesa cu inima împietrită din Regatul de Gheață: sute de mii de bătrâni și copii tremură în case, iar el le transmite cu un cinism glacial că le-a adus normalitatea! În loc de apa caldă promisă în campanie, Dreapta a adus în Capitală Guvernarea Țurțurilor”, este mesajul postat pe Facebook de social-democrați.

Mesajul PSD vine după ce primarul general a spus, într-o emisiune TV, că 19 grade Celsius în case reprezintă normalitate în unele țări europene.

Ulterior, Nicușor Dan a revenit: „Am spus că sunt țări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea și plătește proporțional. Toate acțiunile mele din aceste două luni și jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu și lung, să avem un astfel de sistem”.

×