x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca Turcan: Cât avem un premier, el trebuie respectat

Raluca Turcan: Cât avem un premier, el trebuie respectat

de Alice Petrescu    |    19 Apr 2021   •   12:17
Raluca Turcan: Cât avem un premier, el trebuie respectat

Cât avem un premier, el trebuie respectat, susține ministrul muncii, Raluca Turcan, iar schimbul de replici între fostul ministru Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu, dăunează foarte grav. În acest sens, Turcan a transmis partenerilor de coaliție de la USR-PLUS să dea dovadă de seriozitate și responsabilitate.

„Atât timp cât avem un premier în funcție, acesta trebuie să fie respectat și are tot dreptul să-și asume prerogativele de premier. Coaliția trebuie să își pună picioarele în apă rece și ar trebui să începem să prezentăm în spațiul public rezultatele multor măsuri pe care miniștri le iau în ministerele pe care le conduc și cred că oamenii așteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate și până la urmă determinarea de a duce la bun sfârșit un program de guvernare”, a declarat Turcan.

De asemenea, ea spune că schimbul de replici dintre premierul Florin Cîțu și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, este dăunător și cere ca premierul să fie respectat, informează Antena3.

„Acest ping pong de declarații de la un ministru către un fost ministru, către un premier în funcție, cred că dăunează foarte grav. Și nu dăunează neapărat persoanelor care ocupă funcții de miniștri, ci dăunează, pur și simplu, celor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut, și anume, mari reforme, servicii publice de calitate, nu cuvinte grele aruncate de la unul la altul”, a mai precizat ministrul muncii.

×
Subiecte în articol: raluca turcan