x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, ironii la adresa lui Orban: E bine, înseamnă că e un fel de sfânt

Rareș Bogdan, ironii la adresa lui Orban: E bine, înseamnă că e un fel de sfânt

14 Iun 2021   •   11:10
Rareș Bogdan, ironii la adresa lui Orban: E bine, înseamnă că e un fel de sfânt
Sursa foto: Victor Stroe

„Oricine greșește pe lumea asta, numai Dumnezeu nu greșește”, spune Rareș Bogdan, după ce Ludovic Orban a susținut că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică: 

„E bine, înseamnă că este un fel de sfânt. Oricine greșește pe lumea asta. Numai Dumnezeu nu greșește. Dacă Ludovic consideră că nu a greșit și că nu are ce să spună despre el este foarte bine. Primul pas este să ai o părere bună despre tine, după aceea să mai aibă și alții”, spune Rareș Bogdan.

El spune că Florin Cîțu „poate să ducă partidul înainte”.

„Eu consider că partidul trebuie să rămână unit. Fiecare om va avea un rol important în cadrul partidului. Din punctul meu de vedere, cel care poate să ducă PNL spre câștigarea anului electoral 2024 și spre o reformare din temelia sa, păstrând toți oamenii foarte valoroși, cu multă experiență, este Florin Cîțu”, adaugă Bogdan.

Rareș Bogdan spune despre sine că este „ca un centurion romantic”.

„E bine să mă lași să vorbesc despre drumuri, poduri, tragere de bani europeni când mă întorc. Eu am fost în două campanii grele cu niște oameni care la un moment dat păreau că înghenunchiză România și nu m-am temut și am reacționat imediat, cu Ponta și Dragnea. Trebuia (Ludovic Orban - n.r) să se gândească, că mă cunoaște - chiar dacă am reacționat mult mai târziu și mult mai calm ca de obicei, eu în războaie mă simt perfect. Dar cred că trei ani nu trebuie să avem niciun război, ci să construim. Deci mai bine mă lasă să-mi cultiv grânele, adică să aduc investiții, decât să mă bage în război, că pierde războiul”, adaugă Rareș Bogdan.

El spune că, chiar dacă pierde alegerile interne, Ludovic Orban nu trebuie schimbat de la președinția Camerei Deputaților.

Ludovic Orban susţine că nu are „niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică. Replica președintelui PNL a venit după ce a fost avertizat de către Rareș Bogdan „să înceteze campania murdară”, pentru că altfel va începe să orbească, iar pe Orban „îl va durea stomacul rău de tot”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol:  Rareş Bogdan