x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Război în PNL: Rareș Bogdan anunță că Dan Vîlceanu va fi ministru de Finanțe

Război în PNL: Rareș Bogdan anunță că Dan Vîlceanu va fi ministru de Finanțe

18 Aug 2021   •   08:40
Război în PNL: Rareș Bogdan anunță că Dan Vîlceanu va fi ministru de Finanțe

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a anunțat că Dan Vîlceanu va fi propunerea PNL pentru poziția de ministru de Finanțe, deși acesta nu este agreat de președintele partidului Ludovic Orban.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a explicat de ce ședința Biroului Permanent Național (BPN) al PNL de miercuri nu a fost convocată de președintele Ludovic Orban.

El a mai spus că Dan Vîlceanu va fi agreat miercuri în forul de conducere al PNL pentru poziția de ministru de Finanțe în Guvernul Cîțu.

„Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Pe 22 august vom avea ministru de Finanțe, așa cum este normal. Ludovic Orban știe că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanțe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, așa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a explicat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul liberal l-a apărat pe Florin Cîțu în ceea ce privește dezvăluirile privind trecutul premierului.

„Eu acum 25 de ani puneam muzică pe la Terasa Tineretului, m-am și bătut, nu am furat nimic. El regretă... Sunt chestiuni de acum 21 de ani, probabil atunci nici nu visa că va ajunge un foarte bun ministru de Finanțe, un bun premier”, a spus europarlamentarul liberal.

Rareș Bogdan a vorbit și despre coaliția de guvernare spunând că aliații partidelor doresc să continue în aceeași formulă.

„Toată lumea dorește ca această coaliție să meargă înainte într-un parteneriat cu președintele Klaus Iohannis”, a precizat Rareș Bogdan.

Declarațiile au fost făcute marți seara, la finalul unei ședințe la care au participat Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rares bogdan