x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rocadă la Senat: Chelaru vicepreşedinte, Voiculescu îi ia locul lui Meleşcanu

Rocadă la Senat: Chelaru vicepreşedinte, Voiculescu îi ia locul lui Meleşcanu

10 Ian 2011   •   19:58

Senatorul PSD Ioan Chelaru urmează să preia funcţia de vicepreşedinte al Senatului deţinută de Dan Voiculescu în numele grupului PSD, iar acesta din urmă ar urma să preia funcţia de vicepreşedinte deţinută de Teodor Meleşcanu, potrivit unor surse politice.

Surse din PSD au declarat, pentru Mediafax, că funcţia de vicepreşedinte al Senatului deţinută până acum de Dan Voiculescu în numele grupului PSD-PC urmează să revină social-democraţilor, în urma alianţei PNL-PC.

Aceleaşi surse au arătat că Ioan Chelaru va fi, cel mai probabil, nominalizat de PSD pentru a prelua funcţia de vicepreşedinte al Senatului.

În locul lui Chelaru, care deţine în prezent funcţia de chestor al Senatului, PSD l-ar putea propune pe Miron Mitrea, au mai arătat sursele citate.

Pe de altă parte, potrivit unor lideri PSD, Dan Voiculescu urmează să îşi păstreze funcţia de vicepreşedinte la Senat, fiind propus de PNL în locul lui Teodor Meleşcanu, care va renunţa la vicepreşedinţie şi va ocupa doar funcţia de preşedinte al Comisiei de Apărare.

×