x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal URIAȘ în PSD. Gabriela Firea lansează noi acuzații-bombă pentru omul lui Dragnea

Scandal URIAȘ în PSD. Gabriela Firea lansează noi acuzații-bombă pentru omul lui Dragnea

19 Oct 2018   •   18:33
Scandal URIAȘ în PSD. Gabriela Firea lansează noi acuzații-bombă pentru omul lui Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că mai mulți consilieri din Primăria Capitalei au fost convocaţi la o şedinţă de partid, la care s-a încercat „sabotarea” sa. 

Mai mult, primarul general acuză că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, s-a întâlnit cu consilierii deşi se aşteptau să fie primiţi de Marian Neacşu pentru că invitaţia a plecat de la cabinetul secretarului general al PSD.

„Se pune la cale un plan de sabotare a mea, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Se fac presiuni asupra consilierilor generali să semneze declarații cum că sunt constrânși să voteze la fiecare ședință proiecte cu care nu sunt de acord. Oricine ar semna așa ceva s-ar dovedi nu numai de rea credință, ci și nedemn. Toate proiectele sunt  conforme cu programul de guvernare”, se menționează într-un comunicat de presă. 

„Cel mai grav este că se fură votul raportat de către bucureșteni, care au decis ca primarul general și cei șase primari de sectoare să fie din partea PSD. Ceea ce se întâmplă în aceste zile, domnul Ștefănescu îi cheamă și discută cu consilierii generali că nu e bine să mai voteze proiectele propuse de mine. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, i-am transmis domnului Dragnea ce se întâmplă. Nu mai am iluzia că voi fi sprijinită să rezolvăm principala problemă, cea a traficului din Capitală. Ceea ce se întâmplă acum este inacceptabil pentru bucureșteni”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea