x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Schimbări importante în PNL. Echipa lui Orban se retrage din conducerea partidului

Schimbări importante în PNL. Echipa lui Orban se retrage din conducerea partidului

26 Sep 2021   •   13:01
Schimbări importante în PNL. Echipa lui Orban se retrage din conducerea partidului

Membrii echipei fostului președinte PNL Ludovic Orban și-au retras, duminică, candidaturile. Virgil Guran a anunțat că nu va mai candida pentru prim-vicepreședinte, dar nu pleacă din partid.

Virgil Guran a spus că dacă ar candida la funcția de prim-vicepreședinte ar însemna să fie făcute două tururi și ședința să se prelungească cu 4 ore.

„Nu vreau să rămân în memoria dumneavoastră omul Guran care v-a ținut 4 orei aici. Vreau să rămân în memoria dumneavoastră Guran, care dacă a promis a rămas lângă Ludovic Orban, chiar dacă și-a pierdut funcțiile, chiar dacă unii colegi de la mine, de la Dâmbovița, și-au pierdut funcțiile și îmi cer scuze pentru asta. Vreau să rămân în memoria dumneavoastră poate ca omul care a avut curajul să spună ce gândește chiar dacă am supărat conducerea (...). Totuși, rămân în competiție la vicepreședinte regional și știți cum e în politică, negociem cu colegii de la Giurgiu, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Ialomița, Teleorman și Călărași. Am scurtat Consiliul Național cu 4 ore, poate merit și eu un vot din partea dumneavoastră”, a spus Virgil Guran.

Acesta a spus că nu pleacă din partid.

„Apropo, că am auzit multe. Nu plec nicăieri. Rămân aici, împreună cu dumneavoastră și vreau să avem performanță”, a mai spus Guran.

S-au mai retras Sabin Sărmaș (candida la vicepreședinte comunicații, societate informațională șib digitalizare), Dragoș Garofil (candida pentru vicepreședinte sănătate), Marsalic Jaro Norbert (candida pentru vicepreședinte sănătate), Adrian Oros (candida pentru vicepreședinte pe Nord-Vest) și Molnár Ervin.și Mircea Buhur, Ioan Turc (membri BEX) și Valentin Cocoș (vicepreședinte pentru românii de pretutindeni).

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl ludovic orban