x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc, conferinţă de presă la ora 17:00.

Emil Boc, conferinţă de presă la ora 17:00.

de Gabriela Antoniu    |    02 Iun 2011   •   11:57

Primul ministru al Romaniei va sustine o conferinta de presa la ora 17:00 la sediul Ministerului Muncii. Boc va prezenta date legate de incheierea contractelor de munca, somaj si "alte aspecte". Una dintre posibilele teme abordate ar putea fi nominalizarea viitorului ministru al Muncii.

Surse din interiorul partidului au declarat pentru realitatea.net ca premierul Emil Boc ar prefera un tehnocrat in fruntea ministerului Muncii. Cele mai mari sanse le-ar avea liderul comisiei prezidentiale pentru riscuri sociale, Marian Preda, decanul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din Universitatea Bucuresti.

Alte nume vehiculate pentru portofoliul Muncii sunt ale deputatelor PDL, Claudia Boghicevici, Sulfina Barbu si Raluca Turcan. Ultimele doua au declarat ca nu au fost contactate de premier pe aceasta tema si de nimeni altcineva din partid.

Ioan Nelu Botis a anuntat, in 20 aprilie, ca a demisionat din functia de ministru al Muncii, in contextul scandalului legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european. Interimatul la Ministerul Muncii a fost preluat in 22 aprilie de premierul Emil Boc.

Revenim cu amanunte

×
Subiecte în articol: emil boc botis ministrul muncii