x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secție de votare din Galați, deschisă cu întârziere, pentru că lipsea persoana care face dezinfecția

Secție de votare din Galați, deschisă cu întârziere, pentru că lipsea persoana care face dezinfecția

06 Dec 2020   •   11:27
Secție de votare din Galați, deschisă cu întârziere, pentru că lipsea persoana care face dezinfecția

O secție de votare din județul Galați a fost deschisă cu întârziere, deoarece lipsea persoana care face dezinfecția și care măsoară temperatura alegătorilor. Reprezentanții secției și alegătorii au așteptat până când situația a fost remediată.

„Până la acest moment, a fost sesizat un singur incident electoral, la secția de votare, din localitatea Oancea, unde procesul electoral a început cu întârziere, din cauza lipsei personalului tehnic care asigura dezinfecția secției și măsurarea temperaturii votanților. Situația a fost remediată, în prezent, procesul electoral desfășurându-se în condiții optime”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Pentru alegerile parlamentare, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a mobilizat peste 720 de polițiști, în vederea asigurării ordinii publice și a protecției secțiilor de votare, precum și a verificării și soluționării eventualelor incidente electorale. Alături de polițiști, pentru buna desfășurare a procesului electoral sunt angrenați peste 190 de jandarmi și 70 de pompieri.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: secție deschisă cu întârziere