x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatoarea Diana Șoșoacă: „Nu te suport, domule Soros. Nu te înghit”

Senatoarea Diana Șoșoacă: „Nu te suport, domule Soros. Nu te înghit”

de Ion Alexandru    |    04 Ian 2021   •   09:14
Senatoarea Diana Șoșoacă: „Nu te suport, domule Soros. Nu te înghit”

Senatorul AUR Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa miliardarului George Soros, pe care îl consideră vinovat indirect de atacurile mediatice la adresa sa. Ea îl avertizează pe miliardarul american de origine maghiară că va avea „o luptă grea cu ea”.

„Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soros este în spatele unor acțiuni. Îmi pare rău, domnule Soros, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soros”, a declarat proaspăta senatoare a Alianței pentru Unitatea Românilor, la un post de televiziune.

Reacția Dianei Șoșoacă vine ca urmare a unei petiții inițiate de comunitatea „Declic”, organizație apropiată ONG-urilor finanțate de George Soros în România, petiție care adunase, la finalul anului trecut, peste 10.000 de semnături împotriva senatoarei AUR. Denumirea acestei petiții este „Doamna Șoșoacă nu mă reprezintă” și „atrage atenția” asupra „încălcărilor grave ale alineatului 1 din articolul 14 din Constituție” de către Diana Șoșoacă. Potrivit acestui articol, „Deputaţii şi senatorii sunt obligaţi să respecte prevederile regulamentelor, să se supună normelor de conduită civilizată, de curtoazie şi de disciplină parlamentară şi să nu aibă atitudini sau să folosească expresii ori cuvinte injurioase, ofensatoare, discriminatorii sau calomnioase”. 

×
Subiecte în articol: diana sosoaca