x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Irineu Darău își anunță candidatura la președinția USR PLUS

Senatorul Irineu Darău își anunță candidatura la președinția USR PLUS

05 Aug 2021   •   12:20
Senatorul Irineu Darău își anunță candidatura la președinția USR PLUS
Sursa foto: facebook

Senatorul Irineu Darău și-a anunțat candidatura la președinția USR PLUS. 

„Îmi anunț candidatura la președinția USR PLUS. Fac acest pas, deloc ușor pentru mine, fiindcă la nivel personal consider că USR PLUS nu e este într-un punct deloc bun. După patru ani de când a fost creat acest partid, după o fuziune, după câteva luni la guvernare, suntem acum aproape la jumătatea scorului nostru maxim și foarte aproape de scorul de la care am pornit în 2016. Cred că e nevoie de un aer proaspăt”, spune senatorul Irineu Darău.

El spune că este „candidatul membrilor USR și PLUS”.

„De ce mi-e teamă pentru USR PLUS acum? Cred că există un risc foarte mare ca povestea PNȚCD să se repete și în 2024 să fim foarte jos. Cred cu tărie ca dacă-l mai avem pe Dan Barna președinte încă patru ani, președinte al USR PLUS și virtual candidat la prezidențiale, șansele noastre pentru 2024 sunt foarte puține. Nu există niciun argument pentru care Dan Barna să ne poată convinge că ne va duce pe culmile gloriei ”, adaugă Darău.

Pentru președinția USR PLUS și-au anunțat candidatura Dan Barna și Dacian Cioloș.

Întrebat de în iulie dacă va intra în cursă la congresul din octombrie, Dacian Cioloș a spus: „O să candidez, alături de Dan Barna. Sper să mai fie și alți candidați, pentru că asta înseamnă un partid viu”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: irineu durau