x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice

Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice

14 Noi 2020   •   16:40
Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice

Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale, afirmă un lider PMP, care acuză USR că „fură proiecte electorale”, respectiv inițiativa reducerii numărului de parlamentari la 300.

„Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale! Ce bine ar fi să avem un electoral. Mai ales pentru unele partide care zic că sunt de dreapta și vor să salveze țara de hoți. Ar putea să facă la furtul din programul politic al PMP. Ar fi un cu mai mult bun simț. Dar e greu.... Putem să înțelegem lipsa de idei, dar poziționarea lor agresivă față de PMP a condus la alegerile locale – și conduce și acum! - la lipsa de coeziune a dreptei, fapt care a permis PSD să-și păstreze o bogată zestre de baroni locali”, a scris, pe Facebook, secretarul general adjunct al PMP, Rizia Tudorache.

Postarea este însoțită de un desen cu un hoț cu sac în spate, care poartă o șapcă inscripționată cu siglele USR și PLUS, pe care scrie: „Whhite friday. Scoatem la lumină hoția ieftină! Atenție, se fură cu preț redus proiecte de legi, idei politice, se fură bani europeni și se falsifică CV-uri. Ofertă valabilă doar dacă mergi la vot pe 6 decembrie”.

Postarea liderului PMP vine ca urmare a vehiculării în mediul online a unui poster al USR care promovează reducerea numărului de parlamentari, proiect al fostului președinte Traioan Băsescu, asumat de PMP.

„Black friday, 35% reducere. Reducem numărul de parlamentari cu 35%. 300. Ofertă valabilă doar dacă mergi la vot”, scria pe afișul distribuit de copreședintele USR PLUS București, Vlad Voiculescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Black Friday usr pmp proiecte electorale