x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Spovedania lui Cristian Popescu Piedone: N-am cum să uit vreodată ce a fost în clubul Colectiv! Oamenii din țara mea vor afla adevărul despre această dramă

Spovedania lui Cristian Popescu Piedone: N-am cum să uit vreodată ce a fost în clubul Colectiv! Oamenii din țara mea vor afla adevărul despre această dramă

16 Apr 2020   •   22:44
Spovedania lui Cristian Popescu Piedone: N-am cum să uit vreodată ce a fost în clubul Colectiv! Oamenii din țara mea vor afla adevărul despre această dramă

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, rupe tăcerea și vorbește, pe larg despre drama de la ”Colectiv”, în ceea ce numește ”spovedania” sa, ”pentru oameni în fața lui Dumnezeu”.

În Joia Mare Piedone arată că se gândește la noaptea ”rece și blestemată de octombrie” și la ”Iuda”, oamenii care i-au înlăcrimat familia și l-au aruncat în tribunale.

”Astazi ma gandesc la Iuda! La toti Iuda care au muscat hulpavi din viata mea! La toti Iuda care mi-au inlacrimat familia si m-au azvarlit in tribunale!

Astazi ma gandesc la oamenii falsi care m-au aruncat ca pe o carpa in piata mare si-au dat cu pietre in mine!

Au trecut calendarele si peste mine si peste voi! Nu le pot intoarce... Nici eu, nici voi, nici Dumnezeu! Nimeni nu poate! La fel cum nimeni nu poate sterge vreodata amintirea acelei nopti reci si blestemate de octombrie.

Da... N-am cum sa uit vreodata ce a fost in clubul Colectiv! N-am cum sa uit! N-am cum sa uit nenorocirea! Nu sunt de piatra!”, scrie Piedone pe Facebook.

El spune că așa cum nu poate uita ce s-a întâmplat atunci, la fel nu îi poate uita pe cei care l-au arătat cu degetul, ca fiind responsabil de ce s-a întâmplat și afirmă că orice alt primar din România ar fi pățit la fel ca el.

Piedone afirmă că statul român a ignorat faptul că nu a făcut altceva decât să respecte legile în vigoare și consideră că este ”acarul Păun” al ”statului de drept”.

”S-a intamplat in ograda mea! M-au luat, mi-au cantarit viata in doi peri si m-au tarat prin tribunale cum au vrut si cand au vrut.

Va rog sa ma scuzati ca vorbesc despre Colectiv, in Joia Mare, dar trebuie!

Da, am plans de multe ori! Si copiii mei au plans! Si sotia mea a plans! Si rudele au plans! Si multi amici si prieteni au suferit cu mine si pentru mine...

Draga stat de drept: e oare corect sa potolesti setea de sange a unora din strada mare, cu sangele meu?

Draga stat bazat pe justitie si integritate: m-ai asezat in fata plutonului de executie din tribunal si ai tras!

8 ani si jumatate de puscarie, pentru Piedone!

Cum i-ai calculat? Ai tinut, oare, cont ca primarul Popescu Cristian Victor Piedone le-a semnat patronilor clubului Colectiv fix ceea ce sistemul legislativ i-a cerut sa semneze? Pentru ca asta am facut, draga stat de drept: am semnat, ca primar, fix ceea ce legile tarii mele mi-au cerut sa semnez! N-a inventat Popescu Piedone legi!

Ca-n orice poveste incalcita de legi, tu, stat de drept, ai nevoie sa te speli cu sangele unui acar Paun! Si pentru ca ti-am fost la indemana, m-ai ales sa-ti fiu sclav si acar si victima si criminal, deopotriva!”, mai scrie Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

”În final, Piedone își exprimă convingerea că adevărul despre ce s-a întâmplat la ”Colectiv” va ieși până la urmă la iveală și își dorește ca măcar atunci să nu mai fie un ”paria”.

Intr-o zi insa, cu sau fara voia voastra, a celor ascunsi in palate si dupa palate, oamenii din tara mea vor afla adevarul adevarat despre drama de la Colectiv!

Poate ca va fi prea tarziu pentru mine! Asa este! Dar stiti ceva? Poate ca macar de atunci incolo, pentru multi dintre dumneavoastra Cristian Victor Popescu Piedone nu va mai fi paria! Si ar fi suficient! Asa să-mi ajute Dumnezeu”, încheie Cristian Popescu Piedone postarea.

 

 

 

×