x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Surse: Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu

Surse: Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu

de Antena 3    |    13 Iun 2017   •   09:30
Surse: Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu la întâlnirea pe care cei doi au avut-o aseară, spun surse politice.

Nu ar fi prima discuție în care liderul PSD îi cere acest lucru premierului.

 

Aceste lucruri se întâmplă înainte de Comitetul Executiv Național, acolo unde va fi prezentat raportul privind implementarea programului de guvernare.

Răspunsul pe care îl dă Sorin Grindeanu este de fiecare dată negativ, asta spun surse politice apropiate acestor discuții. În urma acestor răspunsuri negative, vom vedea care va fi calea pe care partidul, în frunte cu Liviu Dragnea, o vor urma pentru debarcarea premierului, care pare să fie varianta pe care au ales-o în urma acestui raport.

Premierul Sorin Grindeanu se pare că a refuzat să își dea demisia și asta va conduce către mai multe scenarii. Și anume, în Comitetul Executiv Național, îi va fi retras sprijinul politic și pentru a forța demisia premierului vor fi solicitate și alte demisii ale unor oameni din interiorul Cabinetului Grindeanu. Un alt scenariu este acela de a depune moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

Aşadar, mai sunt 24 de ore până când vom afla dacă mai avem un guvern.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea