x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tabăra lui Florin Cîțu își proclamă victoria. Rareș Bogdan avansează scorul alegerilor

Tabăra lui Florin Cîțu își proclamă victoria. Rareș Bogdan avansează scorul alegerilor

25 Sep 2021   •   17:56
Tabăra lui Florin Cîțu își proclamă victoria. Rareș Bogdan avansează scorul alegerilor
Sursa foto: Victor Stroe

Tabăra lui Florin Cîțu își proclamă victoria la Congresul PNL. Rareș Bogdan a declarat, sâmbătă, la Aleph News, că premierul va învinge cu un scor de 65 - 70 la sută.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, susținător al lui Florin Cîțu, a declarat, la Aleph News, că încă nu are rezultatele finale ale numărării voturilor.

„Deși am dat niște cifre spre 65 - 67% se pare că am fost ușor pesimist. Unii delegați tăcuți din sală au fost extrem de deranjați de faptul că au fost 4 - 5 filiale care au reacționat extrem de agresiv la adresa discursului președintelui și apoi nu l-au lăsat pe premierul României, Florin Cîțu, să vorbească. Asta a creat o stare de nervozitate și inclusiv din voturile indecișilor - mă refer la Dan Motreanu, la Ilie Bolojan sau Sectorul 1, Sebastian Burduja, au plecat în bloc spre Florin Cîțu, deranjați de comportamentul celor 4 - 5 filiale ale noastre”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a spus că 91% dintre cei care au participat la Congresul PNL erau vaccinați, iar restul de 9% au intrat cu test PCR făcut vineri dimineața.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu rares bogdan