x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: „Asta e filosofia guvernului Iohannis - Orban: banii dați profesorilor sunt ca și cum i-ar da la cârciumă pe băutură!”

Tăriceanu: „Asta e filosofia guvernului Iohannis - Orban: banii dați profesorilor sunt ca și cum i-ar da la cârciumă pe băutură!”

14 Aug 2020   •   18:49
Tăriceanu: „Asta e filosofia guvernului Iohannis - Orban: banii dați profesorilor sunt ca și cum i-ar da la cârciumă pe băutură!”

Călin Popescu Tăriceanu admonestează Guvernul Orban pentru că a decis amânarea creșterii salariilor profesorilor. 

„Asta e filosofia guvernului Iohannis - Orban: banii dați profesorilor sunt ca și cum i-ar da la cârciumă pe băutură! Probabil că la fel gândesc și despre mărirea pensiilor și alocațiilor. La ei banii sunt dați cu cap doar dacă scrie pe ei "para-ndărăt".” scrie Tăriceanu într-o postare pe Facebook.

Creșterea salariilor profesorilor, care ar fi trebuit să aibă loc de la 1 septembrie 2020, nu este prevăzută în proiectul de rectificare bugetară propus de Ministerul Finanțelor.

Explicația premierului Orban pentru această amânare: „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”.

 

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu