x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Dacă dl Iohannis ne spune că totul este atât de bine organizat, cum se face oare că totul este un haos general?!

Tăriceanu: Dacă dl Iohannis ne spune că totul este atât de bine organizat, cum se face oare că totul este un haos general?!

28 Oct 2020   •   14:10
Tăriceanu: Dacă dl Iohannis ne spune că totul este atât de bine organizat, cum se face oare că totul este un haos general?!
Sursa foto: Antena 3

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu viziunea președintelui Iohannis, unde totul este în regulă, dar în realitate bolnavii sunt plimbați prin spitale ca să se găsească un loc liber.

„Este clar că de la Cotroceni lucrurile se văd deformat. Doar așa se pot explica osanalele pe care dl Iohannis le aduce modului în care guvernul Orban gestionează criza COVID-19. În vreme ce noi toți vedem că măsurile pe care le-au luat sunt un eșec total, că sistemul medical scârțâie din toate încheieturile, că 3,5 milioane de bolnavi cronic sunt lipsiți de accesul la îngrijire, dl Iohannis ne vorbește despre planurile strategice ale guvernului.

Problema este că planurile nu se fac atunci când criza este în toi, ci se fac înainte tocmai ca să nu ajungi în situații limită. Este clar că dl Iohannis și “guvernul lui” și-au închipuit că această criză va fi ca cea a jurnaliștilor din Irak, scurtă și cu final fericit, și ei vor putea să pozeze în salvatorii națiunii!

Dl Iohannis ne vorbește de sute de paturi noi pe care le-au creat din martie încoace în vreme ce noi toți vedem cum bolnavii sunt plimbați cu salvările sau chiar elicopterele de la un spital la altul precum în “Moartea dlui Lăzărescu”.

Orice ne-ar spune Președintele cred că toți gândim așa: dacă dl Iohannis ne spune că totul este atât de bine organizat, cum se face oare că totul este un haos general?!

Minciuna are picioare scurte! Doar cât să îi ajute să ajungă pe 6 decembrie!”

 

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu