x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau...dacă le au luate!!!

Tăriceanu: Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau...dacă le au luate!!!

12 Oct 2020   •   18:06
Tăriceanu: Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau...dacă le au luate!!!
Sursa foto: Lucian Alecu

Călin Popescu Tăriceanu îl atacă pe Ludovic Orban pentru angajările pe pile și cu diplome falsificate.

„Șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor numit în funcție de Prim-ministrul Ludovic Orban și-a falsificat diploma de bacalaureat (și aia obținută la 32 de ani!!!).

Șeful Grupului de Comunicare Strategică (cel care face comunicările oficiale cu privire la pandemie), numit în funcție de același Prim-ministru Ludovic Orban, a mințit că ar avea studii superioare.

Dacă mint și înșeală de mici, de ce ne mai mirăm că fură voturi cu sacii?

Ăștia sunt specialiștii promovați de PNL!

Ludovic, când mai faci angajări din bani publici, verifică întâi la Ministerul Educației dacă au toate diplomele luate pe bune sau...dacă le au luate!!!

Și încă ceva, Ludovic: după cazurile astea 2, nu mai bine faci un audit la toți cei pe care i-ai angajat tu și să le faci publice dosarele? Nu de alta, dar #RomaniiTrebuieSaStie”, scrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

×