x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Lupta pentru mărirea pensiilor continuă!

Tăriceanu: Lupta pentru mărirea pensiilor continuă!

01 Oct 2020   •   18:41
Tăriceanu:  Lupta pentru mărirea pensiilor continuă!

Călin Popescu Tăriceanu susține că lupta pentru creșterea pensiilor trebuie să continue. Liderul ALDE a făcut acest anunț cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice.

 

„Astăzi este Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice. În loc să fie serbati așa cum merită, pensionarii români sunt nevoiți să protesteze în fața Guvernului pentru drepturile lor!

Este păcat că se găsesc bani pentru orice și tocmai când se ajunge la mărirea pensiilor mici guvernul Iohannis-Orban spune că banii s-au terminat.

Celor care le refuză pensii decente le spun atât: ei sunt cei care și-au luat de la gură ca să vă țină în școală, ei sunt cei care își numără fiecare bănuț ca voi să puteți călători, ei sunt cei care din pensiile lor de mizerie tot mai pun ceva deoparte ca să vă cumpere ceva de ziua voastră. Pentru că și dacă ați ajuns miniștri, și dacă ați ajuns milionari, pentru ei tot copiii lor rămâneți!

La mulți ani tuturor seniorilor noștri! Lupta pentru mărirea pensiilor, așa cum meritați și așa cum zice legea, continuă!”, scrie Tăruceanu pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu