x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Un Președinte și un Guvern rupți complet de realitate! Obsedați de voturi și de alegeri

Tăriceanu: Un Președinte și un Guvern rupți complet de realitate! Obsedați de voturi și de alegeri

13 Noi 2020   •   16:47
Tăriceanu: Un Președinte și un Guvern rupți complet de realitate! Obsedați de voturi și de alegeri
Sursa foto: Lucian Alecu

Călin Popescu Tăriceanu explică noua stratagemă a „cuplului Iohannis-Orban” de manipulare. Senatorul consideră că cei doi sunt „obsedați de alegeri și voturi.”

 

„Totul în claxon, nimic în motor! Acesta pare că e sloganul cuplului Iohannis-Orban!

Spun asta pentru că ne culcăm și ne trezim cu aceleași fețe la televizor: Iohannis și Orban! Parcă și pe Ceaușescu îl vedeam mai puțin decât pe acești comici triști! Da, azi o nouă ședință la Cotroceni! Da, au discutat la fel ce au discutat și ieri, și alaltăieri și răsalaltăieri…adică nimic!

Un Președinte și un Guvern rupți complet de realitate! Obsedați de voturi și de alegeri recurg la orice manipulare ca să ne convingă că totul e bine și la vară cald! Au încercat cu cele 80 de miliarde de la UE! Nu a mers! Au încercat cu noul vaccin! Nu a mers! Acum fac planuri de reziliență pentru anii 2022-2027!!! Ridicol!

Ridicol din partea unora care nu au fost în stare în 9 luni și împrumutând 110 miliarde lei să mai aducă un pat la ATI! Ridicol din partea unora care închid piețe, școli, biserici, comunități întregi, fără un studiu, fără o soluție alternativă. Ridicol din partea unora care în 9 luni nu au reușit să pună cap la cap un program de testare coerent și național! Îi vedeți cum se laudă cu cele 35.000 de testări pe care spun că le fac? O altă minciună! Mai mult de jumătate din aceste teste sunt făcute de români în clinici private, pe banii lor, fără vreun ajutor de la stat!

După 6 decembrie va trebui să facem lucrurile așa cum trebuie: program național de testare gratuită, venit de criză garantat pentru toți cei care câștigă mai puțin de 2000 lei/lună și sprijin pentru toate IMM-urile ca să treacă cu bine de 2021.

Mai mult în motor și nimic în claxon!” wscrie Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu