x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tot Guvernul Orban s-a înscris pe listele PNL pentru noul Legislativ

Tot Guvernul Orban s-a înscris pe listele PNL pentru noul Legislativ

de Ion Alexandru    |    19 Oct 2020   •   09:09
Tot Guvernul Orban s-a înscris pe listele PNL pentru noul Legislativ
Sursa foto: gov.ro

Și Partidul Național Liberal și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare din partea celei mai importante organizații – cea de București. Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista liberalilor din Capitală la Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din Capitală, în timp ce ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ocupă prima poziție loc pe lista pentru Senat.

Listele pentru alegerile parlamentare au fost votate, în urmă cu două zile, la nivelul organizațiilor locale, iar, la închiderea ediției, conducerea Partidului Național Liberal urma să se întrunească, pentru a le valida în cadrul Biroului Politic Național.

Organizația PNL București i-a propus, pentru Camera Deputaților, pe prim-ministrul Ludovic Orban, pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe Cristina Trăilă, pe secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, pe Sebastian Burduja, pe Cristian Băcanu, pe Pavel Popescu, pe Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, pe Bogdan Tiniche, pe Alexandru Moraru și pe Violeta Vijulie.

Pe primele locuri pe lista pentru Senat se află Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu și Maria Tilea. 

×