x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică “Trădătorii” din Pro România și-au primit tainul de la PNL

“Trădătorii” din Pro România și-au primit tainul de la PNL

de Ion Alexandru    |    07 Ian 2020   •   11:00
“Trădătorii” din Pro România și-au primit tainul de la PNL

Biroul Executiv Național al PNL a aprobat, ieri, protocolul de înglobare în partid a grupului denumit  social-liberal, compus din membrii parlamentari ai Pro România care l-au trădat, în data de 4 noiembrie 2019, pe Victor Ponta și care au votat pentru învestirea Cabinetului condus de Ludovic Orban. Toți aceștia au devenit, începând de ieri, liberali cu carnet de partid, în ciuda asigurărilor date de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan care, înaintea căderii Guvernului Dăncilă, susținea că niciun social-democrat de la PSD sau Pro România ori vreun membru ALDE nu va fi primit în PNL. 

Mai mult, doi dintre cei primiți în rândurile partidului au primit chiar și funcții de vicepreședinți ai formațiunii conduse de Ludovic Orban. Este vorba despre Sorin Cîmpeanu (FOTO) și despre Daniel Constantin, aceștia aflându-se, astfel, la cea de-a treia “transformare” doctrinară în mai puțin de patru ani. Cîmpeanu și Constantin au intrat în actualul Parlament pe listele ALDE, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-au trădat în prima jumătate de an din mandat, trecând la Pro România, formațiune condusă de Victor Ponta. Pe care, de asemenea, l-au trădat, votând împotriva deciziei acestuia, pentru învestirea guvernului liberal.

Alături de aceștia, au mai devenit membri PNL deputatul Mircea Banias, deputatul Damian Florea, deputatul Liviu Balint, celebrul Georgian Pop, dar și fondatorii Pro România Răzvan Mitu, Cristian Cosmin și Raluca Haliț, precum și coordonatorii regionali Georgică Dumitru, Marius Sanfirișcă, Silvian Dan, George Manciu, Letiția Stoian și Dan Marian. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu