x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tragedie în politica românească. A murit în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2

Tragedie în politica românească. A murit în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2

17 Sep 2020   •   09:45
Tragedie în politica românească. A murit în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2
Sursa foto: pixabay.com

Doliu în politica românească, primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a murit, joi dimineaţa, pe patul Spitalului Colentina, unde se afla internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusului Sars-Cov2.

Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie candida pentru al treilea mandat, scrie realitateadeolt.net

Ion Aliman avea 57 de ani și a fost căpitan de vas de croazieră până în 2012, când a renunţat la marinărie şi a ajuns în fruntea comunei Deveselu. Recent se înscrisese din nou în cursa electorală şi voia al treilea mandat pe listele PSD.

În timpul mandatelor sale a fost operaţionalizată Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a însemnat milioane de euro investite în dezvoltarea comunei.

×
Subiecte în articol: Ion Aliman