x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Tudose, despre greşelile din programul România Educată: Ai/ n’ai bacu’ seminţele tot gustu’ ăla are!

Ce spune Tudose, despre greşelile din programul România Educată: Ai/ n’ai bacu’ seminţele tot gustu’ ăla are!

de Alice Petrescu    |    14 Iul 2021   •   19:44
Ce spune Tudose, despre greşelile din programul România Educată: Ai/ n’ai bacu’ seminţele tot gustu’ ăla are!

 Mihai Tudose îi critica pe cei care au redactat, cu greșeli, memorandumul privind programul România Educată. În ziua lu’ România Educată, cei care au redactat documentul au scris primul-ministru deși nu este vorba de primul care papă ecler, a scris social democratul, pe pagina sa de socializare.

 

Europarlamentarul mai spune, ironic, că tocmai greşeala descoperită ar reprezenta un argument pentru implementarea proiectului România Educată

 „După o luuuuungă perioadă de ,,consultări cu toată lumea” (consultări de care nu prea a auzit nimeni) am văzut azi un Cîţu care a reuşit să impresioneze auditoriu’ citind că a venit Preşedintele! Apoi, citind Memorandumul, descoperim că de implementarea lui nu se ocupă nimeni. Fiindcă la cap V, punctul 1, este desemnat Primul Ministru”, arată Mihai Tudose.

„La noi, în România, funcția la care cred eu că doreau să se refere este ,,prim-ministrul” nu primul ministru, că nu e vorba de primul care papă ecler miercuri…Poate fi un argument pt necesitatea proiectului… Dar implementat de oameni care măcar știu să scrie sau/ și înțeleg ceea ce citesc….. Altfel rămânem la ai/ n’ai bacu’… semințele tot gustu’ ăla are!”, a  conchis Tudose.

×
Subiecte în articol: mihai tudose