x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose, despre închiderea piețelor acoperite: E o nebunie completă

Tudose, despre închiderea piețelor acoperite: E o nebunie completă

09 Noi 2020   •   12:53
Tudose, despre închiderea piețelor acoperite: E o nebunie completă

Social-democrații critică decizia Executivului de a închide piețele acoperite, vicepreședintele PSD Mihai Tudose apreciind că este vorba de „o nebunie completă”.

„Toți colegii noștri și-au manifestat dezacordul profund despre ultimele măsuri anunțate de guvern. Este o nebunie completă ceea ce întâmplă, în special în privința închiderii piețelor, târgurilor, oboarelor. Este o măsură care nu are nimic de-a face cu realitatea românească. Concluzia este că au dat ceva ca să dea, dacă nu cumva măsura trebuie să răspundă la alte ale unora din guvern sau a guvernului în integralitate de creștere a cifrei de afaceri la supermarcheturi. Nu este nimeni în stare să explice de ce nu poți fi într-o piață, într-un spațiu vast, dar poți cumpăra aceeași legătură de pătrunjel dintr-un supermarket, unde e mai multă lume decât în piață”, spune vicepreședintele PSD Mihai Tudose.

El apreciază că este „un atac foarte dur, nejustificat, crâncen” la adresa producătorilor și a celor care vor legume proaspete.

„Este încă o dovadă că sunt rupți de realitate”, adaugă liderul social-democrat.

Una dintre restricțiile introduse de Executiv pentru limitarea răspândirii noului coronavirus este închiderea piețelor închise.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose