x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose nu ratează niciun prilej să se ia de Cîțu

Tudose nu ratează niciun prilej să se ia de Cîțu

16 Iun 2021   •   11:45
Tudose nu ratează niciun prilej să se ia de Cîțu
Sursa foto: Lucian Alecu

Europarlamentarul PSD MIhai Tudose spune că închiderea, marți, la Bruxelles, a disputei comerciale Boeing-Airbus reprezintă un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, „la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala noastră de fotbal la Campionatul European”.

„Spectatorul… Un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, la care guvernul Cîțu s-a uitat ca la tv, precum Naționala noastră de fotbal la Campionatul European! E vorba de închiderea, ieri, la Bruxelles, a uneia dintre cele mai îndelungate dispute comerciale din istorie, războiul Boeing-Airbus, care a declanșat, în ultimii 17 ani, o spirală de miliarde de dolari a taxelor reciproce”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul afirmă că armistițiul tarifar pentru următorii cinci ani dintre SUA și UE deschide perspectiva unui comerț transatlantic cu mai puține restricții.

„Ce treabă are guvernul Cîțu cu asta? Cam câtă are și cu Euro 2020/2021: baștanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la tv. Dar cei ce contează sunt pe teren”, conchide Tudose.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Mihai Tudose