x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: ”Pe noi înșine” - noua deviză liberală?

Tudose: ”Pe noi înșine” - noua deviză liberală?

23 Sep 2020   •   17:08
Tudose: ”Pe noi înșine” - noua deviză liberală?

Mihai Tudose, fostul premier îi acuză pe liberali că, „după ce au amanetat viitorul împrumutându-se zilnic ca disperații, acum se pregătesc să vândă și economia și tot ce mai are statul”:

- noua deviză liberală? Moment istoric: Florin Cîțu ne-a băgat în UE. Omul cu datoriile a fost atât de convingător că l-a crezut și Ludovic Orban. , a zis ministrul Finanțelor despre trecerea României la statutul de piață emergentă. Un pic dacă se mai forțează Cîțu și poate intrăm și-n NATO... Ce-a Cîțu să spună? Că decizia s-a luat în urmă cu un an. Se aplică acum și devenim piață emergentă... secundară! Vasăzică, investitorii străini primesc semnalul că pot cumpăra active în România într-un moment - ghinion! - critic pentru capitalul autohton”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

El mai spune că premierul Orban a promis deblocarea vânzării de acțiuni la companiile de stat, dând exemplul Hidroelectrica.

„Iar comunicatul FTSE Russell face cu ochiul către Romgaz și Banca Transilvania. O fi adevărat că se pregătesc și niște privatizări , după alegerile parlamentare? , a proclamat cațavencian dl Cîțu. Delir total! Numai să nu semene cu cioturile de autostradă inaugurate-n draci cu jalnic fast, de se termină-n drum de țară, ori cu calea ferată Gara de Nord - Otopeni, cu frecvența de un tren pe oră și durata drumului dublă față de mașină... Când se va trage linie regimului liberal, tare mă tem că impactul acestor sforțări de a părea guvernanți va fi rezumat de noua deviză a PNL: . Atât mai rămâne din vechiul crez al Brătienilor, , fiindcă, după ce au amanetat viitorul împrumutându-se zilnic ca disperații, acum se pregătesc să vândă și economia și tot ce mai are statul, urmând ca, în ultima fază, să ne vândă pe noi toți”, conchide fostul premier.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose