x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Turcan: Am așteptări de la Orban. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică

Turcan: Am așteptări de la Orban. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică

22 Iun 2021   •   11:44
Turcan: Am așteptări de la Orban. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică

Prim-vicepreședintele PL Raluca Turcan l-a criticat pe liderul formațiunii, Ludovic Orban, pe care îl acuză că a a „pierdut” unele categorii de electorat: ”Am așteptări foarte mari în primul rând de la președintele partidului. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică”.

„Discuțiile din interior trebuie să rămână în interior. La modul cel mai firesc, oamenii au în continuare așteptări mari de la PNL. Aceste alegeri din PNL trebuie să atingă două mari aspecte: guvernarea și buna guvernare cu reforme și, de asemenea, îmbunătățirea mesajelor pe care PNL le-a pierdut în ultima perioadă, mesaje pentru tineri, mesaje pentru diasporă, mesaje pentru antreprenori... Așadar, în competiția internă cine nu înțelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm guvernarea și proiectele pentru categorii pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu-și înțelege misiunea politică”, spune Raluca Turcan.

Ea afirmă că are „așteptări foarte mari” de la Ludovic Orban.

„Am așteptări foarte mari în primul rând de la președintele partidului să facă lucrul acesta - campania internă să o valorifice pentru PNL și nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesați de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior”, conchide Turcan.

Potrivit unor sure din conducerea PNL, Raluca Turcan i-ar fi reproşat şefului său de partid, Ludovic Orban, că a dat tonul atacului împotriva colegilor de partid care îl susţin pe Florin Cîţu președinția formațiunii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan