x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Raluca ​Turcan vrea să fie amendată după ce a fost fotografiată fără mască

Raluca ​Turcan vrea să fie amendată după ce a fost fotografiată fără mască

de Alice Petrescu    |    31 Mar 2021   •   12:40
Raluca ​Turcan vrea să fie amendată după ce a fost fotografiată fără mască
Sursa foto: Sursa: Facebook

Raluca Turcan a anunțat pe pagina sa de facebook că a cerut să fie amendată, după ce a apărut în mai multe imagini fără mască, alături de alte persoane. „Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile”, a scris ministrul Muncii.


Turcan susține că înțelege criticile și și le asumă, dar trebuie să explice și „manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații”.

Ministrul Muncii a adăugat că este important să respectăm toți regulile, să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea: „Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”.

Raluca Turcan, a participat la un eveniment de plantare de copaci în zona montană din Tălmaciu, județul Sibiu, unde a fost fotografiată fără mască. După eveniment, un participant a aflat că are COVID-19.

Ministrul susținea că cei care au participat la acțiunea de împădurire de sâmbătă au făcut teste antigen. „De asemenea, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare. Rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor”, a scris Turcan pe Facebook.

×
Subiecte în articol: raluca turcan