x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Ponta rămâne un fricos, nu ne spune despre cine este vorba în postarea de pe Facebook

Udrea: Ponta rămâne un fricos, nu ne spune despre cine este vorba în postarea de pe Facebook

12 Ian 2017   •   23:21
Udrea: Ponta rămâne un fricos, nu ne spune despre cine este vorba în postarea de pe Facebook
Sursa foto: ILIE BUMBAC / AGERPRES FOTO

Elena Udrea îl critică pe fostul premier Victor Ponta pentru că "nu are curajul" să spună despre cine este vorba în postarea sa de joi seara de pe Facebook în care afirmă că "poate Coldea ordona, dar altcineva executa".

"Dl Ponta şi acum, până şi în acest moment, rămâne un fricos. Dacă dl Ponta cât a fost prim-ministru ar fi avut curaj să acţioneze conform legilor din această ţară şi funcţiei pe care o avea, nu eram în situaţia de astăzi cu România, cu sistemul creat de Coldea şi Kovesi. Dl Ponta nu ne spune despre cine este vorba. Trebuie să facem ghicitori să vedem cam cine ar putea să fie", a afirmat Udrea într-o intervenţie la RTV.

Întrebată dacă ar putea fi vorba în postarea lui Ponta despre procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Elena Udrea a răspuns: "Putem face această supoziţie".

Fostul premier Victor Ponta a scris joi pe contul său de Facebook că şi dosarul său, la fel ca şi cel al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, "a fost făcut" tot în biroul de la Cotroceni, dar cu diferenţa că şeful statului era Klaus Iohannis, nu Traian Băsescu.

Ulterior, Ponta a completat postarea, afirmând că în ambele situaţii în biroul prezidenţial era prezentă o altă persoană decât generalul Coldea, iar aceasta "executa".

"(...) NU Generalul COLDEA a fost in birou la Băsescu / Iohannis! Poate Coldea ordona (nu ştiu) dar altcineva executa (asta ştiu)!", a scris Ponta pe reţeaua de socializare. www.agerpres.ro

×