x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umor- Adrian Nastase: "A disparut porecla "Bombonel""

Umor- Adrian Nastase: "A disparut porecla "Bombonel""

14 Sep 2004   •   00:00
Umor- Adrian Nastase: "A disparut porecla "Bombonel""

Premierul Adrian Nastase a participat ieri la lansarea unui album de caricaturi a 101 personalitati din lumea politica, academica, bancara, a afacerilor, dar si a presei.

SILVIU SERGIU

Intitulat "Cum ma vezi si cum te vad - 101 portrete", albumul a fost lansat la Galeriile A.M. Press, este semnat de Marian Avramescu si prefatat de seful Executivului.

PORECLA. "Umorul nu este usor de suportat atunci cand el se indreapta spre tine", a declarat Adrian Nastase, precizand ca se simte "usor inconfortabil" ca tinta a uneia dintre caricaturi.

Premierul crede ca o serie de clisee care ii erau atribuite in urma cu cativa ani au inceput sa dispara: "La un moment dat circula porecla mea Bombonel. Acum a disparut. Unii considera, din contra, ca sunt prea dur, prea rigid in anumite lucruri si de aceea in ultima vreme unii au incercat sa-mi accentueze barbia, altii au incercat sa ma prezinte dupa imaginea de la TV, dorind sa sublinieze faptul ca am cateva kilograme in plus".

INTALNIREA CU DANA. Premierul a fost invitat sa comenteze cu umor o trasatura a personalitatii sale, el amintindu-si de o intalnire cu sotia lui, Dana Nastase, pe vremea cand erau doar prieteni: "La un moment dat, incercand sa o impresionez pe sotia mea inainte sa ne casatorim, am invitat-o destul de tarziu acasa la mine si i-am pus muzica de Wagner, era destul de tarziu seara si eu ii povesteam despre eroismul muzicii lui Wagner, despre alamuri si despre sonoritatea senzationala, iar ea adormea din cinci in cinci minute, era foarte obosita si destul de plictisita de aceasta muzica".

IMAGINE

"M-am intalnit zilele trecute cu o femeie care mi-a spus: "Maica, dar ce frumos esti! Esti mult mai frumos decat la televizor"" - Adrian Nastase, explicand ca oamenii cu care s-a intalnit i-au spus ca arata mult mai bine si mai slab decat la televizor

PERSONALITATI

Albumul semnat de Marian Avramescu cuprinde caricaturi ale unor personalitati precum presedintele Ion Iliescu, regele Mihai I, Patriarhul Teoctist, Theodor Stolojan, Radu Vasile, Valer Dorneanu, Dan Ioan Popescu, Victor Ciorbea, Cristian Diaconescu, Cozmin Gusa, Ion Cristoiu, Sorin Rosca Stanescu, Marius Tuca, Radu Beligan, Octavian Paler, Dinu Sararu, Mugur Isarescu, Ovidiu Tender sau Gica Hagi.
×
Subiecte în articol: politic