x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un DEPUTAT PSD deviază de la linia partidului și va VOTA PENTRU MOȚIUNEA DE CENZURĂ

Un DEPUTAT PSD deviază de la linia partidului și va VOTA PENTRU MOȚIUNEA DE CENZURĂ

11 Iun 2015   •   21:26
Un DEPUTAT PSD deviază de la linia partidului și va VOTA PENTRU MOȚIUNEA DE CENZURĂ
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images
Cu doar o zi înainte de moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, un deputat social-democrat a anunţat că are de gând să voteze pentru moţiune, relatează Antena 3.
 
Deputatul PSD Marian Avram spune, într-o declaraţie de presă, al cărei conţinut a fost transmis joi de grupul parlamentar PNL din Cameră, că a luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de liberali, deoarece consideră că "dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă".

CITEȘTE ȘI: Radu Tudor: Victor Ponta nu va fi lăsat în pace! DNA pregăteşte şi alte dosare pentru el
 
"Anunţ pe această cale că am luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidului Naţional Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetăţenilor pentru a le respecta şi promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredinţat de alegătorii mei", se arată în declaraţia de presă menţionată.      
 
Marian Avram a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 din circumscripţia electorală Tulcea. El este membru în Comisia pentru agricultură a Camerei.

×
Subiecte în articol: Marian Avram moţiunea de cenzură