x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Cred că România are nevoie de Guvern

Victor Ponta: Cred că România are nevoie de Guvern

05 Mar 2020   •   13:32
Victor Ponta: Cred că România are nevoie de Guvern

Victor Ponta a declarat că în ciuda dorinței PNL de a-și pica propriul Guvern cei de la PSD și Pro România ar trebui să voteze Guvernul, asta pentru a pune capăt crizei politice și a genera un guvern stabil, scrie Antena 3.

”Liderul Grupului Parlamentar al PNL face un apel ( sincer - sper) pentru votarea Guvernului “ Citu” / si spune ( corect , dupa parerea mea) ca Romania are nevoie de un Guvern stabil care sa se ocupe de criza complexa in care se afla tara !

Ii fac lui Florin Roman o propunere publica - ca oamenii sa vada clar cine ii minte ( jucand in piese de prost gust) si cine le spune adevarul !

Pentru a trece Guvernul “Citu” este nevoie de 233 de voturi / PNL a avut 240 de voturi la investirea Guvernului “Orban” - in conditiile in care nici ProRomania nici PSD nu au votat atunci ! Intre timp PNL a mai transferat cativa parlamentari pesedisti - deci au minim 245 de voturi!

Daca la votul pentru Guvernul “Citu” parlamentarii PNL si aliatii sai voteaza la vedere PENTRU - atunci o sa le dau si votul meu ( si probabil vor fi si alti colegi de la ProRomania si PSD) !

Nu negociez nimic cu PNL, nu vreau nicio functie sau avantaj si nu ma banuieste nimeni ca din cel mai acerb critic al lor o sa devin peste noapte sustinator / dar cred ca Romania are nevoie de Guvern ; si vreau sa devoalez jocul iresponsabil al PNL facut cu sprijinul si in intelegere cu “conservele” lor plantate in conducerea PSD!

Ce credeti ca vor face liberalii ? Joaca corect la vedere sau se tin de smecherii si sobolanii la vot?”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta guvernul citu