x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Bugetul pe 2021 a fost adoptat în forma propusă de Guvern

VIDEO. Bugetul pe 2021 a fost adoptat în forma propusă de Guvern

02 Mar 2021   •   10:37
VIDEO. Bugetul pe 2021 a fost adoptat în forma propusă de Guvern
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE. Bugetul de stat pe anul 2021 a fost adoptat de Parlament în forma propusă de Guvern, cu 234 de voturi „pentru” și 170 de voturi „împotrivă”.

PSD a acuzat coaliția aflată la guvernare că a instaurat „dictatura bugetară” și a impus controlul absolut asupra bugetului.

Premierul Florin Cîțu a afirmat că bugetul este concentrat pe investiții și forțează reforma în administrația publică centrală și locală. De asemenea, acesta a respins ideea că este vorba de un buget al austerității.

----------------------------

Știre inițială. Plenul reunit al Parlamentului reia, marți, dezbaterile pe marginea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021. De asemenea, în cursul zilei urmează să fie dat votul final.

Luni seară, senatorii și deputații au votat pe articole proiectul Legii bugetului pentrul anul 2021. Nu a fost acceptat niciun amendament.

În momentul în care se votau amendamentele depuse la legea bugetului, în noaptea de luni spre marți, câțiva parlamentari din parte AUR și PSD au fost surprinși cum votau pentru colegii lor, care nu se aflau în sală. Scenele au fost filmate de parlamentarii din partea puterii care au postat, ulterior, pe rețelele de socializare.

Știre în curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: dezbateri buget 2021