x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Voiculescu, revoltat de decizia în dosarul „10 august”: Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap

Vlad Voiculescu, revoltat de decizia în dosarul „10 august”: Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap

de Alice Petrescu    |    03 Mar 2021   •   09:44
Vlad Voiculescu, revoltat de decizia în dosarul „10 august”: Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap
Sursa foto: Hepta

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, se declară indignat de decizia prin care Tribunalul București a respins cererea DIICOT privind redeschiderea dosarului „10 august”. Îmi vine să mă iau cu mâinile de cap... lucrurile nu pot să rămână așa, a scris Voiculescu pe o rețea de socializare.

 

Ministrul Sănătății , Vlad Voiculescu susține că sistemul ocult a provocat incidentele de la mitingul diasporei și deznodământul din instanță.

„Totul pe banii noștri. Practic, contribuabilul român a plătit politicieni care să îl fure și umilească, jandarmi care să îl bată, procurori care să se răzgândească dacă vor sau nu să facă dreptate și judecători care să ne spună că ni s-a părut. Statul nostru ține să ne amintească din când în când pe cine servește în primul rând. Pe sine. Lucrurile nu pot să rămână așa”, a mai spus, Voiculescu.

Dosarul privind intervenția în forță a jandarmilor la protestul diasporei din 10 august 2018 rămâne clasat, a decis marți Tribunalul București, după ce a respins cererea DIICOT de redeschidere a anchetei. Decizia este una definitivă.

În urma deciziei definitive a Tribunalului București, acuzațiile cu privire la modul în care a fost coordonată intervenția vor rămâne clasate, însă vor continua investigațiile cu privire la cazuri punctuale de purtare abuzivă.

 

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu dosarul 10 august