x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Acțiune inedită la Brașov: Ofertă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19

Acțiune inedită la Brașov: Ofertă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19

28 Dec 2020   •   12:25
Acțiune inedită la Brașov: Ofertă pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19
Sursa foto: Lucian Alecu

Mai multe localuri din centrul Brașovului oferă reducere de 10% persoanelor care s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2. Acțiunea a fost demarată de Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului, împreună cu Asociația Smart City Brașov.

La apel au răspuns 16 cafenele și restaurante. Acestea oferă discount de 10% din consumație acelor clienți care prezintă certificatul de vaccinare.

„Prin această acțiune inedită, unică în Europa, arată comercianții brașoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acțiunea de susținere a vaccinării anti-Covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociația.

Au fost create afișe pentru îndemnul cât mai multor comercianți de a se alătura la această acțiune și vor fi prezentate și informările DSP.

„Susținem campania de vaccinare și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus", a spus Horia Huluban, președintele A.C.C.I. Bv.

Acțiunea ospitalității brașovene ține două luni, în perioada 28 decembrie - 28 februarie.

Mediafax

×
Subiecte în articol: vaccin COVID