x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social APEL al managerului Spitalului de Oftalmologie din București: Lăsați policlinicile și cabinetele dentare să funcționeze !

APEL al managerului Spitalului de Oftalmologie din București: Lăsați policlinicile și cabinetele dentare să funcționeze !

31 Mar 2020   •   14:19
APEL al managerului Spitalului de Oftalmologie din București: Lăsați policlinicile și cabinetele dentare să funcționeze !
Sursa foto: facebook

Managerul Spitalului de Oftalmologie din București, dr. Monica Pop, face apel la autorități să dea voie policlinicilor și cabinetelor de stomatologie să funcționeze pentru că altfel vor fi supraaglomerate camerele de gardă din spitale. 

„LASATI POLICLINICILE SI Cabinetele DENTARE SA FUNCTIONEZE !

SINT MULTI ALTI PACIENTI în țara asta, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pămînt ! Dacă nu se vrea sa-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult si tratament. Cu masurile de rigoare. Si program adaptat !
Cui foloseste inchiderea policlinicilor ? De ce să fie supra-aglomerate Camerele de Garda ale spitalelor si UPU ?!

La policlinici si cabinete sint medici, cu experienta. E mare nevoie de ei, acum mai mult decît oricînd ! E RAZBOI !, a scris medicul, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: monica pop oftalmologie policlinici spitale