x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Campania de deratizare continuă în subsolurile blocurilor

Campania de deratizare continuă în subsolurile blocurilor

de L. Budin    |    03 Oct 2019   •   19:30
Campania de deratizare continuă în subsolurile blocurilor

Acţiunile de deratizare iniţiate de Primăriei Capitalei şi demarate în luna iulie, în toate cele 6 sectoare, continuă şi în sezonul rece. Până acum, lucrătorii Companiei Municipale Eco Igienizare au intervenit în toate cele aproximativ 80 de parcuri, administrate de ALPAB sau de primăriile de sector, precum şi în 40 de piețe agroalimentare din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

S-a acţionat pe 80% din suprafaţa ce aparţine domeniului public şi privat al Municipiului Bucureşti. Au fost montate 60.000 de stații de intoxicare PVC, special concepute pentru combaterea rozătoarelor. De asemenea, au fost acoperite și alte 2.000 de obiective – rețele edilitare ale Apa Nova și RADET. Stațiile au fost amplasate și ancorate în zone cât mai greu accesibile pentru oameni și animale de companie.

Pentru că se intervine punctual în zonele în care sunt sesizate focare de infestare, cetățenii pot face sesizări la numărul 0371.168.817. În perioada următoare, specifică sezonului rece, activitățile de deratizare se vor desfășura în subsolurile imobilelor cu spații destinate locuințelor de tip condominium – asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale etc. Lucrătorii vor interveni în perimetrul asociațiilor de proprietari, unde vor desfășura acțiuni de deratizare în subsoluri și pe spațiile verzi adiacente blocurilor. 

×
Subiecte în articol: campanie deratizare subsoluri blocuri capitala