x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce să faci când plouă

Ce să faci când plouă

16 Aug 2019   •   17:30
Ce să faci când plouă

Chiar dacă suntem acum în perioada cea mai călduroasă din an, tot se mai întâmplă să plouă și atunci planurile îți sunt date brusc peste cap. Ca să nu stai să te gândești ce să faci și încotro s-o apuci, iată câteva lucruri de care să te  ocupi când stai în casă.

Fă ordine în dulap. Cum în general nu ai timp pentru a-ți sorta hainele, acum este momentul să vezi ce mai îmbraci și ce nu, ce s-a demodat și ce vrei să donezi.

Citește o carte. Știu că tehnologia digitală ne acaparează din ce în ce mai mult, însă cărțile au farmecul lor. Cititul nu înseamnă doar cultură, este distractiv și relaxant, în același timp. Așadar întinde-te pe canapea cu o carte incitantă, măcar până trece ploaia.

Alege un film bun, fă-ți popcorn și răsfață-te un pic. Te vei simți ca după o minivacanță.

Dansează prin casă pe muzica ta preferată. Nu te privește nimeni, așa că te vei simți mai bine decât în orice club.

Joacă jocuri de societate în familie. Așa veți petrece timp plăcut împreună și, în același timp, îți vei dezvolta abilitățile strategice sau financiare, în funcție de jocul pe care îl alegeți.

Invită prietenii să depănați amintiri, să râdeți, să povestiți despre viața voastră. O să vă placă la nebunie și nici nu o să simțiți când a trecut timpul.

Vorbește la telefon cu persoane dragi care locuiesc departe și a trecut mult timp de când nu mai știi care este viața lor. Îți garantez că se vor bucura că te-ai gândit la ei.

Cumpără-ți online lucruri de care ai nevoie. Acum vei avea timp să cauți prețul cel mai bun și să compari articolele.

Meditează o jumătate de oră ori chiar poți să dormi. Este plăcut și odihnitor somnul în timp ce afară plouă. Fă o baie cu spumă și lumânărele parfumate.

Fă o prăjitură și împarte-o cu prietenii. Pe tine o să te incite gândul că vei mânca ceva delicios, iar ei vor fi încântați să guste ceva atât de bun.

 

Fă-ți planuri

Planifică-ți ținutele pentru toată săptămâna, așa vei economisi timp în diminețile următoare. Este și momentul să-ți organizezi vacanța navigând pe site-urile de turism. Dacă totuși vrei să ieși din casă, mergi la un muzeu pe care vroiai să-l vizitezi de mult timp. În cazul în care îți place ploaia, mergi pe jos, cu bicicleta, ori chiar joacă-te în ploaie. Poate fi o experiență de neuitat.

 

×