x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce spune Alexandru Rafila despre vaccinarea medicilor rezidenți

Ce spune Alexandru Rafila despre vaccinarea medicilor rezidenți

30 Dec 2020   •   15:35
Ce spune Alexandru Rafila despre vaccinarea medicilor rezidenți

Mulți medici rezidenți care lucrează în spitale nu se află pe lista persoanelor care vor fi vaccinate în această perioadă, atrage atenția deputatul PSD, Alexandru Rafila. 

"Numeroși medici rezidenți care își desfășoară activitatea în spitale și unități sanitare nu au fost incluși pe lista persoanelor care urmează să fie vaccinate în această perioadă. Medicii rezidenți sunt colegii noștri și au fost implicați din primul moment în acordarea asistenței medicale, atât pentru pacienții Covid, cât și pentru cei non-Covid”, a scris acesta pe Facebook..

Deputatul face un apel către Ministerul Sănătății și către coordonatorul campaniei de vaccinare pentru includerea rezidenților în prima etapă a imunizării.

„De aceea trebuie incluși fără discriminare în rândul personalului medical care urmează să fie vaccinat în prima etapă. Fac un apel public către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și către coordonatorul campaniei de vaccinare, doctorul Valeriu Gheorghiță, să ia măsurile necesare pentru rezolvarea acestei probleme”, mai susține Rafila.

Mediafax

×
Subiecte în articol: vaccin COVID rezidenţi alexandru rafila