x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce spune Vlad Voiculescu despre procesul de vaccinare

Ce spune Vlad Voiculescu despre procesul de vaccinare

20 Ian 2021   •   12:26
Ce spune Vlad Voiculescu despre procesul de vaccinare
Sursa foto: Lucian Alecu

Procesul de vaccinare împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 se va îmbunătăți astfel încât orice român care vrea să se imunizeze va avea acces la acesta, după cum a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"Probabil că a fost cel mai puţin dureros vaccin pe care l-am făcut vreodată. Cred că recunoştinţa noastră trebuie să meargă sau, dacă nu recunoştinţă, măcar o conştientizare a faptului că avem acces la acest vaccin datorită ştiinţei şi datorită comunităţii europene care nu numai că a încurajat crearea vaccinului din timp, ci a negociat pentru noi toţi, pentru toate ţările din Uniunea Europeană. România are acces la vaccin între primele ţări din lume şi procesul de vaccinare merge şi se va îmbunătăţi în fiecare zi, aşa încât fiecare român care doreşte să îşi facă vaccin să aibă acces la el", a declarat demnitarul.

Vor primi bani în plus doar acele cadre medicale care participă la procesul de vaccinare a populației în afara orelor de lucru.

"Dacă ai un salariu şi lucrezi undeva şi eşti detaşat de la serviciu în centru de vaccinare, atunci nu se pune problema unei plăţi în plus. Dacă vii de acasă sau eşti în afara timpului de lucru, atunci da, vor fi separat plătite aceste cadre medicale", a precizat Voiculescu. 

×
Subiecte în articol: vlad voiculescu vaccin COVID