x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Consultaţii online gratuite, în mai multe spitale din Capitală

Consultaţii online gratuite, în mai multe spitale din Capitală

de Monica Cosac    |    06 Apr 2020   •   18:30
Consultaţii online gratuite, în mai multe spitale din Capitală
Sursa foto: PhotoBylove/Getty Images/iStockphoto

După ce programul-pilot lansat la Spitalul Colentina din București a fost accesat de peste 700 de pacienţi, în utimele două săptămâni, proiectul consultaţiilor medicale gratuite online a fost extins la 18 spitale din Capitală, a anunțat primarul Gabriela Firea.

Platforma de consultaţii medicale poate fi accesată la adresa pacient.assmb.ro, unde aproape 500 de medici din peste 30 de specializări, angajaţi în spitalele administrate de Primăria Capitalei, vor răspunde întrebărilor pacienților. Platforma poate fi accesată inclusiv de pe telefoanele mobile cu sistem de operare iOS sau Android.

„Pacienţii accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au şi ataşează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialişti, istoric medical, bilete de ieşire din spital). Se selectează spitalul, specialitatea şi medicul, apoi se introduc datele personale, precum şi cele de contact. Răspunsul va fi primit direct din partea medicului în 12-24 ore, în funcţie de disponibilitatea specialistului şi de numărul de cazuri pe care acesta le are în analiză”, a precizat primarul Capitalei.

 

„Recomandăm bucureştenilor şi tuturor pacienţilor cu istoric medical într-unul din spitalele Primăriei Capitalei să folosească cu încredere această nouă platformă online înainte de a lua decizia de a merge la un spital”, Gabriela Firea, primarul Municipiului București.

 

 

×