x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii

Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii

08 Sep 2016   •   20:00
Cursuri gratuite pentru cei mai talentați copii
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Pe lângă ceea ce oferă, în mod tradițional, școala românescă, copiii și tinerii au nevoie de activități care să-i ajute în dezvoltarea talentelor, a pasiunilor, la dezvoltarea personală și vocațională.

Tocmai de aceea, şi în acest an, Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României își deschide porțile pentru cei mai talentați copii, cu numeroase premii naționale, internaționale și cu rezultate școlare de excepție.

Astfel, tinerii care vor să-și dezvolte talentul și aptitudinile în diverse domenii se pot înscrie, până pe 22 septembrie, la cursurile gratuite organizate la club. În cel de-al 10-lea an educațional care va debuta pe data de 5 octombrie, copiii pot opta pentru cursuri și ateliere din multe domenii: limbi străine (engleză și germană), National Geographic Learning Explorer, cursuri de matematică, de pictură, istoria artei, scriere și tehnici creative, artă fotografică, educație muzicală, îndemânare și creativitate.

Fiecare elev se poate înscrie prin completarea unui formular ce poate fi găsit pe site-ul fundației, www.fundatiadanvoiculescu.ro, şi poate participa la maximum două cursuri.

Din anul 2007, peste 5.000 de copii și tineri au beneficiat gratuit de cursuri și îndrumare de specialitate, având ca scop principal dezvoltarea abilităților.

×