x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Fișele de raportare a reacțiilor adverse sunt disponibile în centrele de vaccinare anti COVID-19

Fișele de raportare a reacțiilor adverse sunt disponibile în centrele de vaccinare anti COVID-19

19 Feb 2021   •   12:41
Fișele de raportare a reacțiilor adverse sunt disponibile în centrele de vaccinare anti COVID-19

În interiorul centrelor de vaccinare, pacienții vor avea acces la la informații privind posibilele reacții adverse dar și modalitățile de raportare a acestora, anunță Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Fișele de raportare a reacților adverse vor fi centralizate de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR). Aceasta se poate descărca și de pe www.anm.ro. Informațiile mai pot fi transmite și online prin accesarea linkului https://covid19.anm.ro/ sau/și prin scanarea codurilor QR.

QR-codurile regăsite pe aceste fișe sunt funcționale și permit raportarea eventualelor simptomepost-vaccinale, prin scanare:

Totodată, persoanele imunizate vor putea transmite fișa completată și prin poștă, fax sau e-mail către Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), la adresa: Str. Mr. Ștefan Sănătescu nr. 48, Sector 1, 011478, București, România; Fax: +40 21 316 34 97; E-mail: RA.vaccinare.covid@anm.ro).

×