x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Gabriela Firea anunță începerea lucrărilor de foraj la pasajul Doamna Ghica

Gabriela Firea anunță începerea lucrărilor de foraj la pasajul Doamna Ghica

26 Iun 2020   •   10:42
Gabriela Firea anunță începerea lucrărilor de foraj la pasajul Doamna Ghica
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat începerea lucrărilor de foraj la coloanele pasajului Doamna Ghica, acestea fiind programate să fie finalizate până la toamnă

"Au început lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica - un obiectiv de investiţii care va fluidiza traficul foarte intens din zona Colentina - Obor. Conform proiectului tehnic, pasajul va avea 3 deschideri, iar acum se lucrează la pilonii ce vor susţine podul. Ne dorim să-l finalizăm în această toamnă", a scris edilul pe Facebook.

Până în prezent, au fost realizate lucrări de relocare a utilităţilor şi lucrări de instalaţii pentru a putea devia traficul. A fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului şi au fost demarate lucrările de săpătură şi execuţia zidului de sprijin la una dintre rampe.

"Lucrările sunt realizate de colegii noştri de la Trustul de clădiri metropolitane împreună cu cei de la Compania municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic. Am depus toate eforturile pentru a depăşi constrângerile generate de starea de urgenţă şi pentru a continua execuţia lucrărilor în condiţii sigure pentru angajaţii noştri. Activitatea pe şantiere se desfăşoară în parametri optimi şi respectă toate măsurile de siguranţă pentru angajaţi, cât şi normele igienice şi sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecţiei şi prevenţiei răspândirii COVID-19", a precizat Firea. 

×