x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social În plină criză sanitară, managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat

În plină criză sanitară, managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat

08 Mar 2021   •   13:28
În plină criză sanitară, managerul Spitalului Județean Zalău a demisionat

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a demisionat în plină criză sanitară. Această tratează bolnavii de COVID-19 și toate paturle de la ATI sunt ocupate. 

"Consiliul Judeţean Sălaj a luat act de solicitarea doamnei Fiţ Georgeta, manager al Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, privind încetarea contractului de management înainte de termen, începând cu data de 8 martie 2021. Noul manager al Spitalului Judeţean va fi prezentat mâine, 9 martie 2021, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la sediul unităţii spitaliceşti", transmite instituția.

Ea a devenit manager interimar în ianuarie 2019, iar în 2020 a câștgat concursul pentru post.
"Ţara noastră şi implicit judeţul nostru se confruntă cu un nou val epidemiologic, crescând alarmant în ultimele săptămâni cazurile pozitive COVID-19 care necesită spitalizare. Astfel, sistemul medical este din nou pus sub presiune, paturile secţiilor din prima linie - Boli Infecţioase şi Pneumologie - fiind ocupate în unele zile la capacitate maximă", arată pe Facebook, SJU Zalău.

Paciențiii infectați cu COVID-19 care nu au loc la Spitalul Județean sunt internați în unitățile medicale din Şimleul Silvaniei sau Jibou.

×
Subiecte în articol: spital zalău COVID